Servicii si solutii profesionale

 

 

Consultanta, proiectare, implementare solutii informatice

Compania noastra are competente in design-ul, instalarea si intretinerea sistemelor de cablare structurata pentru “cladiri inteligente”. FPS ofera infrastructuri de cablare flexibila, care pot suporta sisteme voce, date, video sau multimedia multiple. Aceasta abordare permite teoretic comunicarea cu orice aparat, oriunde si oricand.

FPS ofera servicii de outsourcing, intretinerea retelelor si servicii de suport tehnic pentru intreaga retea, de la sistemul retelei si pana la desktop-uri si servere. Inginerii nostri beneficiaza de combinatia dintre o mare experienta in retele cu cea in instalarea si utilizarea de software, experienta care provine din interventii on-site in cazul unor garantii oferite de firma pentru solutiile impementate si din realizarea unor optiuni care sa satisfaca nevoile dumneavoastra de suport.

Identificarea partenerului ideal care sa va ofere suport si servicii prompte de calitate este importanta pentru a implementa cu succes solutiile dumneavoastra – acea firma este FPS.

Tinand cont de facilitatile oferite de diferitele tehnologii existente pe piata, este foarte dificil sa luati decizia corecta fara un consultant specializat. FPS doreste sa va ofere solutiile de care aveti nevoie si servicii care sa determine o functionare normala si fara intreruperi ale sistemelor dumneavoastra. FPS isi instruieste atat angajatii cat si clientii cu privire la ultimele tehnologii si produse aparute pe piata. FPS va poate ajuta in fiecare etapa a implementarii.

Va ajutam sa dezvoltati standarde individuale de cablare structurata la nivelul firmei dumneavoastra, sa realizati proiectele si documentatia necesara. Inginerii nostri de sistem proiecteaza o solutie completa tinand cont de nevoile dumneavoastra actuale, dar si cele viitoare, si va ofera ajutor on-site pentru alegerea produselor si instruire.

top >>

Comunicatii de date:

Solutii radio

Solutiile radio includ legaturi de la punct la punct si multipunct, cu echipamente in banda publica de 2,4 Ghz, oferind un debit informational de pana la 54 Mb/s in tehnologie DSS sau pana la 3,2 Mb/s in tehnologie FSS (cu garantarea debitului pe canal). Echipamentele folosite sunt din familia Orinoco Wireless LAN. Aceasta gama de echipamente cuprinde cartele PCMCIA pentru acces individual, puncte de acces, cabluri si antene. Instalarea si configurarea echipamentelor este realizata in intregime de catre specialistii nostri.

Solutiile de interconectare WAN sau Remote Office utilizand tehnologii moderne, bazate pe produse ale liderului mondial in astfel de comunicatii CISCO. Aceste activitati sunt realizate de catre inginerii nostri specializati in design-ul si implementarea unor astfel de solutii, oferind clientilor un management de retea simplificat si eficient din punct de vedere al costurilor, un nivel ridicat de disponibilitate a retelei, precum si servicii mai sigure si mai accesibile ca pret. Transportul informatiei realizandu-se pe fibra optica, se obtin debite de pana la 1000 MB/s in tehnologie single-mode sau multi-mode. Fibra optica pe care o utilizam este fabricata de catre Lucent Technologies, iar echipamentele de interconectare de catre Allied Telesyn.

Solutii Voip


Solutii de Videconferinta

top >>

Solutii pentru mesagerie electronica, lucru in echipa si fluxuri de documente:

Paleta flexibila de solutii pentru diferite sisteme de operare si pentru diferite nevoi ale clientilor este bazata pe solutii software de la: Microsoft si linux.

top >>

Solutii complete si sigure de conectare la Internet:

Oferta completa pentru a satisface diferitele nevoi ale clientilor se bazeaza pe produse software Microsoft si echipamente hardware diverse. Oferta cuprinde consultanta pentru configurarea optima si conectarea la punctul de intrare, si pentru alegerea celui mai bun furnizor de servicii Internet.

top >>

Cablare structurata

Proiectele pe care le elaboram pentru realizarea unei cablari structurate respecta toate normativele si standardele in vigoare. Calitatea lucrarilor executate s-a imbunatatit de la an la an, atingand standardele vestice.

top >>

Administrare si management de retea

Implementam tehnologii si solutii de securitate locala si globala a retelei. Scopul nostru este de a crea si furniza o solutie sigura, incepand cu planificarea politicii de securitate a companiei, sisteme firewall, incriptarea traficului de date in retea cu chei publice si private, utilizarea semnaturilor digitale si terminand cu autentificarea sistemului si construirea de retele private virtuale. Oferta este completata de o varietate de produse hardware.

top >>

Tehnologii si solutii de securitate locala si globala a retelei:

Scopul nostru este de a crea si furniza o solutie sigura, incepand cu planificarea politicii de securitate a companiei, sisteme firewall, incriptarea traficului de date in retea cu chei publice si private, utilizarerea semnaturilor digitale si terminand cu autentificarea sistemului si construirea de retele private virtuale. Oferta este completata de o varietate produse hardware.

top >>

Servicii de interventie si asigurare mententanta

4-Hour On-site Hardware Service
   - include 2 nivele de raspuns on-site :
   - 24x7 presupune deplasare la client in maximum 4 ore de la semnalarea defectiunii, este disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, incluzand sarbatorile legale
   - 9x5 presupune deplasare la client in maximum 4 ore de la semnalarea defectiunii, este disponibil 5 zile pe saptamana, de la 8.00 AM la 5.00 PM, excluzand sarbatorile legale.

Ambele tipuri de servicii cu raspuns in maxim 4 ore de la semnalarea defectiunii ofera siguranta depunerii tuturor eforturilor pentru rezolvarea problemei.

24-Hour On-site Hardware Service
   - include 2 nivele de raspuns on-site:
   - 24x7 presupune delplasarea la sediul beneficiarului in maximum 24 de ore de la momentul semnalarii defectiunii, 7 zile pe saptamana, incluzand sarbatorile legale
   - 9x5 presupune deplasarea la sediul beneficiarului in maxim 24 de ore de la momentul semnalarii defectiunii , 5 zile pe saptamana de la 8.00 AM la 5.00 PM, excluzand sarbatorile legale.

Next Business Day On-Site Hardware Service
Aceasta oferta de servicii presupune rezolvarea problemei beneficiarului in urmatoarea zi lucratoare semnalarii defectiunii.

Servicii de asigurare mentenanta
Presupune verificarea periodica a intregului sistem informatic atat din punct de vedere hardware cat si din punct de vedere software pentru a preintampina aparitia unor eventuale defectiuni. Periodicitatea poate fi lunara, trimestriala, semestriala in functie de mediul si gradul de exploatare a sistemului informatic.
Beneficii:
  - minimizeaza perturbarea activitatii unei companii prin reducerea timpilor de nefunctionare a mediului informatic
  - elimina costurile neprevazute al defectiunilor hardware in timpul perioadei de garantie

top >>

Dezvoltare software

Avand mai mult de 12 ani experienta in dezvoltarea de software, divizia noastra de software este acum capabila sa va ofere solutii de calitate sub platforme Windows NT 2000, 2003, 2008 sau Linux.

Suntem o echipa puternica de software development cu experienta in mediul de afaceri.
Lucram cu clienti pentru:
• Dezvoltarea de aplicatii de afaceri sau module pentru aplicati client-server;
• Localizarea diferitelor aplicatii pentru piata romaneasca.


Toate acestea sunt bazate pe experienta si profesionalismul personalului nostru si a parteneriatului cu cele mai importante companii IT.

 


 

top >>

 

Copyright 2005 © FPS. All rights reserved.